HISTORIEN

COPENHAGEN DRUMMERS

En gruppe af top-entusiastiske, trommespillende drengerøve, skabt ud fra lysten til at udforske alle facetter af trommespillet!

Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under vores tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. En verden fyldt med traditioner og historie. Med en meget firkantet hverdag og regler for trommestil og udførsel, havde vi et behov for at komme ud med alle de skæve idéer og tanker omkring hvordan trommespillet også kunne være. Det var i de tanker at Copenhagen Drummers blev skabt, et fristed for idéer og skæve tanker til hvordan trommespillet kunne gøres endnu sjovere og vildere.

I 2010 trådte Copenhagen Drummers første gang frem i rampelyset, da vi som vindere af TALENT 2010 introducerede Danmark for vores nytænkende trommeshows. Skæve idéer som at benytte vand, stiger, ild og skraldespande blev realiseret på nationalt TV, og et nyt kapitel begyndte!

I 2013 stod vi side om side med Emmelie De Forest i det danske Melodi Grand Prix og sammen med Emmelie De Forest tog vi hele verden med storm, da vi vandt Eurovision 2013 og var med til at sætte Danmark på verdenskortet med en fantastisk performance!

Vi har spillet mere end 1000 shows i ind- og udland (Frankrig, Tyskland, Indien, Sverige, Norge, Rusland, Hviderusland, Tyrkiet, Egypten, Saudi-Arabien, Thailand, Albanien, Holland m.fl.). Vi har af flere omgange været startskuddet på konferencer, fester med landets største virksomheder, så som: Mærsk, Grundfos, Novo Nordisk, Dong Energi, Lego og mange flere.

Præcision, ensartethed og disciplin er vigtige ingredienser i showet og sammensat med passion og nysgerrighed giver vi publikum en oplevelse, der kombinerer traditionelt trommespil med meget utraditionelle værktøjer, og showet krydres med en energi og entusiasme der er andre shows overlegne! Med unikke show-konstellationer som lyd, lys og visuelle effekter giver vi publikum en unik oplevelse!

/ Copenhagen Drummers

HISTORIEN

2010
DEN KONGELIGE LIVGARDE

Vi var alle ansat i Den Kongelige Livegarde, hvor vi spillede trommer for dronningen. I sommeren 2010, dannede vi gruppen Copenhagen Drummers.

2010
VINDERE AF “TALENT 2010”

En uforglemmelig oplevelse!

Flere måneders hårdt arbejde blev belønnet, da vi blev udnævnt som vindere af TALENT 2010.

Tusind tak til alle jer, der har stemt på os.

2011
LARS LILHOLT BAND & COPENHAGEN DRUMMERS
Allerede inden sejren i TALENT 2010 kontaktede Lars Lilholt os, for at invitere os med på sin sommerturné. Vi takkede ja og spillede 35 shows i Danmark på landets festivaller. Det blev så stor en succes, at vi gentog det året efter.
2011
COPENHAGEN DRUMMERS FEAT. KASPER NYEMANN – JEG ER DIN

Vores første udgivelse. Tracket blev skabt i samarbejde med Søren Mikkelsen fra Medley Studio.
Vokal blev lagt af Kasper Nyemann og Jon Nørgaard.
JEG ER DIN toppede som #3 på iTunes.

Lyt på Spotify

2012
60 MIN. SHOW I MUMBAI, INDIEN
Vores første 60 minutters livekoncert blev afholdt i et inferno i Indiens hovedstad, Mumbai sammen med 12.000 skrigende publikummer. Mumbai fik noget de aldrig havde oplevet før, og reaktionerne var ubeskrivelige. Denne koncert var en milepæl for os!
2013
DANSK MELODI GRAND PRIX

Sang, trommer, koreografi, udstråling og selvfølgelig et fantastisk publikum gjorde, at Only Teardrops
vandt Det Danske Melodi Grand Prix 2013

Se på YouTube

2013
EUROVISION SONG CONTEST WINNER

Fantastisk oplevelse at stå på scenen foran 170 millioner TV-seere fra hele Europa. Vi vandt Eurovision Song Contest 2013 før alle stemmer var talt op, og succesen var en realitet.
Reaktionerne har været overvældende, og vi er stadig meget taknemmelige for den kæmpe oplevelse og opbakning vi har fået.

2014
EURO SONG CONTEST DET STORE AFSLUTNINGSSHOW
Vi havde fået frie hænder til at udarbejde trommekoreografi, og den blev helt spektakulær, da vi spillede Emmelie De Forest’s nummer, Rainmaker, i vand til hoften. Det var en ubeskrivelig oplevelse at stå på dansk jord og spille til verdens største musikkonkurrence.
2014
COPENHAGEN DRUMMERS LIVE IN CONCERT
Efter 4 års hårdt arbejde med at udvikle Copenhagen Drummers, blev drømmen om eget show endelig en realitet. Vi var klar med et 75 minutters show, hvor vi for første gang kunne invitere folk ind i vores univers af trommer, farver, energi og effekter kombineret med en lyst og glæde til at underholde og spille trommer.
2015
3 UDSOLGTE SHOWS I DR KONCERTHUSET

Med blod på tanden efter succesen med vores egne shows fik vi lyst til mere. Det resulterede i 2 udsolgte koncerter og 1 ekstra koncert på hjemmebanen.

2016
ELEMENTS TOUR
Vores første Danmarkstourné! ELEMENTS TOUR var en livekoncert af 90 minutters varighed, hvor vi tog publikum ind i vores fantasifulde univers. Et univers der er skabt ud fra vores kreativitet og passion for musik og koreografi. Med energi, vildskab og humor, samt elementer som ild, vand, jord og luft, var der noget alle kunne relatere til. Sammenspillet mellem lys og lyd skabte en unik stemning, der gav publikum følelsen af, at være en del af universet og historien, som blev fortalt.
2018
LIGHTS ON TOUR

Ny tourné - nyt show. Efter over et års hårdt arbejde var vi stolte af at kunne præsentere vores nye 90 minutters show LIGHTS ON.

Lyd og lys gik op i en højere enhed, og LIGHTS ON-karavanen
var forbi 27 danske byer.

2019
MOOMBAH TRASH

Vi røg i studiet med vores mest beskidte instrumenter.
Der skulle fuld skrald på. Og det kom der i den grad.
Musikvideoen blev optaget på over 20 forskellige lokationer i København. På en dag!

Lyt på Spotify

Se på YouTube

2020
THE GRAND TOUR

10 års jubilæum. Det skulle fejres! Vi skabte et nyt og skræddersyet trommeshow, som blev en gigantisk fejring af jubilæet på vores mest omfattende Danmarksturné til dato.

2020
DJ ALIGATOR FEAT. COPENHAGEN DRUMMERS - BANG THAT DRUM

Ny single og musikvideo ude 05.06.2020 i samarbejde med DJ Aligator.

Se video på YouTube

Lyt på Spotify

2021
ET YNDIGT LAND

Ny single og musikvideo i forbindelse med EM i fodbold som blev afholdt i København.

Se video på YouTube

Lyt på Spotify

2021
FEEL GOOD TOUR

Ny single og musikvideo forud for vores kommende tourné FEEL GOOD TOUR.

Se video på YouTube

Lyt på Spotify

2021
TEAMBUILDING EVENT

Vi lavede vores største teambuilding-event til dato for mere end 300 veloplagte deltagere, der fyrede den af på hver deres skraldespand! Love it!

2022
WITHOUT YOU

Nyt remix ude!

Lyt på Spotify

2022
FEEL GOOD TOUR

Nyt tourné - nyt show. FEEL GOOD TOUR blev en kæmpe succes. Mere end 12.000 glade
mennesker svingede forbi en af de i alt 40 byer som vi besøgte. Det var i den grad en FEEL GOOD oplevelse!