HISTORIEN

COPENHAGEN DRUMMERS

En gruppe af top-entusiastiske, trommespillende drengerøve, skabt ud fra lysten til at udforske alle facetter af trommespillet!

Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under vores tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. En verden fyldt med traditioner og historie. Med en meget firkantet hverdag og regler for trommestil og udførsel, havde vi et behov for at komme ud med alle de skæve idéer og tanker omkring hvordan trommespillet også kunne være. Det var i de tanker at Copenhagen Drummers blev skabt, et fristed for idéer og skæve tanker til hvordan trommespillet kunne gøres endnu sjovere og vildere.

I 2010 trådte Copenhagen Drummers første gang frem i rampelyset, da vi som vindere af TALENT 2010 introducerede Danmark for vores nytænkende trommeshows. Skæve idéer som at benytte vand, stiger, ild og skraldespande blev realiseret på nationalt TV, og et nyt kapitel begyndte!

I 2013 stod vi side om side med Emmelie De Forest i det danske Melodi Grand Prix og sammen med Emmelie De Forest tog vi hele verden med storm, da vi vandt Eurovision 2013 og var med til at sætte Danmark på verdenskortet med en fantastisk performance!

Vi har spillet mere end 1000 shows i ind- og udland (Frankrig, Tyskland, Indien, Sverige, Norge, Rusland, Hviderusland, Tyrkiet, Egypten, Saudi-Arabien, Thailand, Albanien, Holland m.fl.). Vi har af flere omgange været startskuddet på konferencer, fester med landets største virksomheder, så som: Mærsk, Grundfos, Novo Nordisk, Dong Energi, Lego og mange flere.

Præcision, ensartethed og disciplin er vigtige ingredienser i showet og sammensat med passion og nysgerrighed giver vi publikum en oplevelse, der kombinerer traditionelt trommespil med meget utraditionelle værktøjer, og showet krydres med en energi og entusiasme der er andre shows overlegne! Med unikke show-konstellationer som lyd, lys og visuelle effekter giver vi publikum en unik oplevelse!

/ Copenhagen Drummers