BOOKING
Prikkerne viser hvor Copenhagen Drummers har spillet rundt om i verden

Vi skræddersyr shows til enhver anledning, hvad enten du skal holde firmafest, konference, Teambuilding, konfirmation, bryllup eller noget helt andet. Ønsker du Copenhagen Drummers til dit event, så kontakt os via nedenstående oplysninger.

Alt kan lade sig gøre. Intet event er for stort eller småt.

 

General Manager:

 

Morten Specht

booking@copenhagendrummers.dk

+ 45 40 11 31 82

Det siger kunderne

     "Jeg har gennem flere år brugt CPH drummers til forskellige events i vores hus – hver eneste gang har været en kæmpe succes, fordi CPH drummers kan noget helt særligt. De kan sparke gang i  jubilæums-fester med ild, vand og røg og et show der er så gennemført og professionelt at man er helt blown away. Vi har også brugt dem som kick-off til store konferencer, hvor det handler om at aktiveret deltagerne til at battle mod hinanden i en tromme-dyst, eller som teambuilding hvor alle gæster med kyndig vejledning står i mørke og slår på olietønder med selvlysende trommestikker….uanset har CPH drummers leveret og overrasket. Jeg kan kun give dem mine allerbedste anbefalinger, og jeg glæder mig allerede til næste gang jeg får fornøjelsen af at booke dem, for de er dygtige til at udvikle deres show så der altid er nyt og spændende på vej."

- Elke Preisler, Event- & Marketingchef, Messe C, Fredericia

    "Fantastisk professionelt team, der knivskarpt leverer et show, som er springfyldt med energi, underholdende og som har masser af ”wow-factor” over sig. De forstår at give deres publikum en oplevelse, som både overrasker og fanger!

Deres fleksible tilgang til at ville tilrettelægge arrangementet med gæsterne i fokus, gør samarbejdet med Copenhagen Drummers nemt og vi håber herfra snart at få muligheden for at se dem igen."

- Maria Munkebo, Meeting Designerchef, Comwell, Kellers Park

     "Vi har flere gange brugt Copenhagen Drummers med stor succes.

De er meget professionelle og fanger lynhurtigt hvad kunden gerne vil have. De møder altid op forberedte og med JA hatten på. De er fornøjelse at arbejde med og ikke mindst at lytte til.

Jeg kan varmt anbefale Copenhagen Drummers."

- Tina Bruhn-Rasmussen, Head of Event Operations & Senior Project Manager,

Eventually

Udvalgte kunder

© 2022 COPENHAGEN DRUMMERS APS // KONTAKT: BOOKING@copenhagendrummers.dk

Hit it