DK / UK

2010

DEN KONGELIGE LIVGARDE

 

Vi var alle ansat i Den Kongelige Livegarde, hvor vi spillede trommer for dronningen

I sommeren 2010, danner vi gruppen Copenhagen Drummers

2010

2010

GENERAL MANAGER: MORTEN SPECHT, MORTEN@COPENHAGENDRUMMERS.DK, + 45 40 11 31 82

DANSK MELODI GRAND PRIX 2013

 

Morten og Jacob blev tidligt i forløbet i 2012 sat sammen med teamet bag Only Teardrops med Emmelie De Forest i front. Med fuld tiltro til Copenhagen Drummers skulle vi selv stå for udvikling af trommeshowet hvor vi også selv har udviklet det meste koreografi til det store show.

 

Sang, trommer, koreografi og udstråling gjorde at Only Teardrops vandt Det Danske Melodi Grand Prix.

Grundet regler om antal personer på scenen, var det kun Morten og Jacob der var med.

 

SE VIDEO

 EOROVISION SONG CONTEST, 2013

 

Med et kæmpe pres om dansk sejr tog teamet bag Only teardrops til Malmø for at vinde Eurovision Song Contest.

Med små, men vigtige ændringer i koreografien, var Copenhagen Drummers klar. Der lå et kæmpe pres på Morten og Jacob, og det var en fantastisk oplevelse at stå forrest på scenen, og skyde hele showet i gang foran 170 millioner mennesker.

 

Vi vinder Eurovision Song Contest før alle stemmer er talt op, og succesen er en realitet. Reaktionerne har været overvældende, og vi er stadig meget taknemmelige for den kæmpe oplevelse vi har fået.

SE VIDEO

THE BEST - LES MEILLEURS ARTISTES, PARIS

 

Talenternes talentshow - Vi blev inviteret til Frankrig for at deltage i en tv-konkurrence mod andre vindere fra andre talentshows i hele verden. Vi sluttede på en 2 plads i mod 60 andre deltagere.

EUROVISION SONG CONTEST 2014,

DET STORE AFSLUTNINGSSHOW

 

Efter den store succes til ESC ’13 havde vi glædet vi os til at stå på den store internationale scene igen, nu med hele Copenhagen Drummers. Og selvfølgelig sammen med Emmelie De Forest.

 

Vi havde fået frie hænder til tromme-koreografi, og den blev helt spektakulær da vi spillede Rainmaker i vand til hoften. Det var en kæmpe oplevelse at stå på dansk jord og spille til verdens største musikkonkurrence.


SE VIDEO

COPENHAGEN DRUMMERS LIVE IN CONCERT

 

Efter 4 års hårdt arbejde for at udvikle Copenhagen Drummers bliver drømmen om eget show endelig en realitet. Et 75 minutters show hvor vi for første gang kan invitere folk ind i vores univers af trommer, farver, energi, effekter kombineret med en lyst og glæde til at underholde og spille trommer.

 

COPENHAGEN DRUMMERS I SAMARBEJDE MED KRÆFTENS BEKÆMPELSE

 

Vi er stolte og glade for at kunne præsentere reklamen op til Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling 2011, som vi har været med ind over fra starten.

 

Kræftens Bekæmpelse gør et kæmpe stort stykke arbejde, og vi i Copenhagen Drummers støtter fuldt op, og håber også I hver især vil være med til at bidrage til sagen.

.

SE VIDEO

BOCUSE D'OR

 

Vi rejste til Frankrig med den danske kok, Rasmus Kofoed. Han skulle deltage i den berømte konkurrence Bocuse D'or, hvor de bedste kokke fra hele verden, konkurrerer mod hinanden. Vi spillede på vores trommer imens Rasmus Kofoed presenterede hans fantastiske kreationer. En fantastisk oplevelse, hvor vi forhåbenlig fik flyttet et par stemmer med vores entusiastiske trommespil. Rasmus Kofoed tog førstepladsen. Tillykke.

EM I HÅNDBOLD

 

I samarbejde med en række af Danmarks bedste artister bliver vi bedt om at komponere og afvikle åbnings- og afslutningsceremonien af Europamesterskaberne i Kvinde Håndbold, på live tv foran millioner af mennesker i hele verden

VINDEREN AF TALENT 2010: COPENHAGEN DRUMMERS

 

En uforglemmelig oplevelse for os alle i Copenhagen Drummers. Flere måneders hårdt arbejde belønnes da vi udnævnes som vindere af Talent 2010. TV-showet er slut og vi i Copenhagen Drummers skal nu ud og vise Danmark, Europa og resten af verden hvad vi står for: Professionalisme og kvalitetsstempel i høj klasse.

 

SE VIDEO

Copenhagen Drummers

 

En gruppe af top-entusiastiske, trommespillende drengerøve, skabt ud fra lysten til at udforske alle facetter af trommespillet!

 

Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under vores tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. En verden fyldt med traditioner og historie. Med en meget firkantet hverdag og regler for trommestil og udførsel, havde vi et behov for at komme ud med alle de skæve idéer og tanker omkring hvordan trommespillet også kunne være. Det var i de tanker at Copenhagen Drummers blev skabt, et fristed for idéer og skæve tanker til hvordan trommespillet kunne gøres endnu sjovere og vildere.

 

I 2010 trådte Copenhagen Drummers første gang frem i rampelyset, da vi som vindere af Talent 2010 introducerede Danmark for vores nytænkende trommeshows. Skæve idéer som at benytte vand, stiger, ild og skraldespande blev realiseret på nationalt TV, og et nyt kapitel begyndte!

 

I 2013 stod vi side om side med Emmelie De Forest i det danske Melodi Grand Prix og sammen med Emmelie De Forest tog vi hele verden med storm, da vi vandt Eurovision 2013 og var med til at sætte Danmark på verdenskortet med en fantastisk performance!

 

Vi har spillet mere end 1000 shows i ind- og udland (Frankrig, Tyskland, Indien, Sverige, Norge, Rusland, Hviderusland, Tyrkiet, Thailand, Albanien, Schweiz, Holland m.fl.). Vi har af flere omgange været startskuddet på konferencer, fester  med landets største virksomheder, så som: Mærsk, Grundfos, Novo Nordisk, Dong Energi, Lego og mange flere.

 

Præcision, ensartethed og disciplin er vigtige ingredienser i showet og sammensat med passion og nysgerrighed giver vi publikum en oplevelse der kombinerer traditionelt trommespil med meget utraditionelle værktøjer, og showet krydres med en energi og entusiasme der er andre shows overlegne! Med unikke show-konstellationer som lyd, lys og visuelle effekter giver vi publikum en unik oplevelse!

 

Hvis du har nogle spørgsmål, så hold dig ikke tilbage. Skriv en mail til info@copenhagendrummers.dk

 

/Copenhagen Drummers

COPENHAGEN DRUMMERS FEAT. KASPER NYEMANN – JEG ER DIN

 

Vores første udgivelse blev et eksperiment med body percussion, da vi ønskede at skabe et anderledes lydbillede for Copenhagen Drummers. Nummeret blev skabt i samarbejde med Søren Mikkelsen fra Medley Studio. Vokal blev lagt af Kasper Nyemann og Jon Nørgaard.

Jeg er din toppede som #3 på iTunes.

 

LYT

INDIEN, MUMBAI

 

Vores første 60 minutters live koncert blev afholdt i et inferno i Mumbai, Indien sammen med 12.000 mennesker.

 

Mumbai fik noget de aldrig havde oplevet før, og reaktionerne var ubeskrivelige.

Denne koncert var et stort mål som blev indfriet, og hvor nye, og endnu større mål blev sat.

3 UDSOLGTE SHOWS I DR KONCERTHUSET

 

I påskeferien 2015 lukkede vi igen dørene op til vores tromme-univers. Denne gang på hjemmebane i DR Koncerthuset’s Studie 2 i København. Det resulterede i 2 udsolgte koncerter og 1 ekstra koncert. Vi er dybt taknemmelige for den overvældende opbakning!

2011

2011

2013

2013

2014

2014

2014

2011

2012

2015